Αγιασμός-Λειτουργία Σχολείου 2023-2024

Αγαπητοί γονείς,

Αγιασμός : Σας υπενθυμίζουμε ότι ο αγιασμός θα ξεκινήσει στις 9:30 π.μ. Στη συνέχεια οι μαθητές θα μεταβούν με τις/τους εκπαιδευτικούς στις τάξεις τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους και για μια πρώτη γνωριμία. Οι μαθητές της Α΄ θα συνοδεύονται και από τους γονείς τους. Η αποχώρηση από το σχολείο θα γίνει περίπου στις 10:30 π.μ.

Πρωινή Ζώνη : Από Τρίτη 12/9 η Πρωινή Ζώνη θα λειτουργήσει κανονικά με τους 18 εγγεγραμμένους μαθητές/μαθήτριες. Αν ο αριθμός μειωθεί κάτω από τους/τις 10 μαθητές/τριες το τμήμα θα κλείσει και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Ολοήμερο : Το ολοήμερο στις 12/9 ημέρα Τρίτη θα λειτουργήσει κανονικά εως τις 4:00μ.μ. Επειδή δεν έχουμε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για να λειτουργήσουμε  κανονικά το ολοήμερο και να βγάλουμε πρόγραμμα,  παρακαλούμε να έρθουν όλοι οι μαθητές που έχουν συνεχόμενη φοίτηση και έχουν εγγραφεί σ’ αυτό,  προκειμένου να διαπιστώσουμε τον ακριβή αριθμό μαθητών/τριών του ολοημέρου στα τμήματα και να λάβετε ενημέρωση για την Τετάρτη.

Ώρα προσέλευσης- αποχώρησης μαθητών: Η προσέλευση των μαθητών/τριών στο  σχολείο γίνεται μόνο από την είσοδο στην οδό Ίωνος και από τις 8:00-8:15 με τη συνοδεία των γονέων τους. Στις 8:15 οι πόρτες θα κλείνουν. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε το ωράριο. Η αποχώρηση θα γίνεται από την ίδια είσοδο στη 1:15 μ.μ. Για τους μαθητές/τριες που αποχωρούν μόνοι/ες τους,  θα πρέπει να προσκομισθεί στο σχολείο υπεύθυνη δήλωση με τη συναίνεση και από τους δύο κηδεμόνες. Θα υπάρξουν εκ νέου σχετικές οδηγίες γι΄αυτό.

 

Καλή σχολική χρονιά!

Με εκτίμηση,

Για το σύλλογο Διδασκόντων

Η Δ/ντρια

Παπαδάκη Θεονύμφη (Φαίη)