ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

paididiadiktio.JPG_b

Μαρούσι 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου σας καλωσορίζει, σας εύχεται καλή σχολική χρονιά και σας ενημερώνει για τους τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης μαζί του:

  1. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στη διεύθυνση: 18diamar@gmail.com. Σε αυτή τη διεύθυνση μπορείτε να στέλνετε οποιοδήποτε ερώτημα, αίτημα ή και γενικότερα ό,τι νομίζετε πως πρέπει να απασχολήσει τον Σύλλογο και το σχολείο μας. Επιπλέον, όποιος επιθυμεί να λαμβάνει ηλεκτρονικά (μέσω email) τις ανακοινώσεις και τα νέα του Συλλόγου μας, παρακαλούμε να στείλει απλό αίτημα στο 18diamar@gmail.com γράφοντας στο σώμα του email: «Επιθυμώ να λαμβάνω στο email μου ενημερώσεις και νέα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου». Το αίτημα αυτό πρέπει να γίνει ξανά φέτος και από τους Γονείς που λάμβαναν πέρυσι ενημερώσεις μέσω email. Το email σας θα καταχωρηθεί και θα χρησιμοποιείται από τον Σύλλογο μόνο για επικοινωνιακούς σκοπούς αποστολής ανακοινώσεων σχετικά με νέα και δράσεις του. Η αποστολή των ενημερωτικών email από τον Σύλλογο θα γίνεται με τέτοιο τρόπο που θα διασφαλίζει ότι η προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα είναι ορατή σε τρίτους, προστατεύοντας έτσι τα προσωπικά σας δεδομένα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την περαιτέρω χρήση του email σας από τον Σύλλογο, μπορείτε να στείλετε αίτημα διαγραφής στη διεύθυνση 18diamar@gmail.com.
  2. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του σχολείου (http://www.18dim-amaroussiou.gr/) και κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ (πάνω αριστερά), και στο σύνδεσμο: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων (για τις ανακοινώσεις, κάτω δεξιά). Εναλλακτικά, απευθείας από τις διευθύνσεις: http://www.18dim-amaroussiou.gr/2016/10/18/welcome-syllogos-goneon/ (για το καλωσόρισμα) και http://www.18dim-amaroussiou.gr/category/syllogos-goneon-kidemonon/ (για τις ανακοινώσεις)
  3. Μέσω της ομάδας του Συλλόγου στο Facebook: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 18ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (https://www.facebook.com/groups/1616047758699476/)

Ειδικά φέτος η ενημέρωση μέσω έντυπων επιστολών δεν θα είναι εύκολη, οπότε ενθαρρύνουμε τους γονείς να χρησιμοποιούν τους ανωτέρω ηλεκτρονικούς τρόπους ενημέρωσης και επικοινωνίας με το Σύλλογο. Επίσης, σας ενημερώνουμε πως δύσκολη θα είναι και η απευθείας συνεργασία μας στα γραφεία του Συλλόγου (στο χώρο του σχολείου), δεδομένων των απαγορεύσεων που ισχύουν λόγω της πανδημίας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας κι ελπίζουμε με την συνεργασία και την στήριξη όλων σας να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το σχολείο μας!

Σας Ευχαριστούμε!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου